Αστυνομικά Επικαιρότητα

Προφυλακιστέος ο 65χρονος που ασελγούσε στον 8χρονο ανηψιό του

Κρατούμενος σε Κρίσιμη Κατάσταση μετά από Άγριο Ξυλοδαρμό στη Λαμία: Μάχη για την Ζωή στην Εντατική Θεραπεία

Προφυλακιστέος ο 65χρονος που ασελγούσε στον 8χρονο ανηψιό του (διαβάστε εδώ) , μετά από την απολογία του ενώπιον του πρώτου τακτικού ανακριτή. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις απέναντι σε ένα 8χρονο ανιψιό του.

Του αποδοθεί ποινική δίωξη για κακούργημα κατά ανηλίκου και προσβολή της σεξουαλικής αξιοπρέπειας. Επίσης, τον κατηγόρησαν για παράνομη κατοχή πυρομαχικών, καθώς βρέθηκαν 20 φυσίγγια στο σπίτι του για τα οποία δεν είχε άδεια.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 65χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της κακούργησης και υποστήριξε ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Αναφέρθηκε σε μια στιγμή παιχνιδιού με το ανήλικο αγόρι, κατά την οποία το “γαργάλισε.”

Το αίτημα του 65χρονου για αποφυλάκιση δεν γίνονται δεκτό από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του. Οι προκατηγορούμενες πράξεις, που περιλαμβάνουν ακατάλληλη αφήγηση σε ανήλικο, συνέβησαν στο διαμέρισμά του του 65χρονου την προηγούμενη Κυριακή, όταν οι γονείς του ανηλίκου απουσίαζαν και τον είχαν αναθέσει στη φροντίδα του θείου του για λίγες ώρες.

Η απόφαση για τη δικαστική δίκη του θα ληφθεί στο εγγύς μέλλον, μετά τον ολοκλήρωση της κύριας διαδικασίας ανάκρισης, από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Related posts

65χρονος συνελήφθη για ασέλγια στον 8χρονο ανηψιό του

Arcadia Spot GZ

Θεοδωρικάκος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης

ArcadiaSpot Team

Θεσσαλονίκη: Άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment