Αθλητικά Δήμοι Αρκαδίας Επικαιρότητα

Πρόσκληση για την υποδοχή των αθλητών του ”Σπάρταθλον”

Σπάρταθλον Πρόσκληση για την υποδοχή των αθλητών

Πρόσκληση για την υποδοχή των αθλητών του ”Σπάρταθλον”
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδρομή νυχτερινής ανάβασης στο Όρος Αρτεμίσιο το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023. Σκοπός της εκδρομής είναι να υποδεχθούμε τους αθλητές που συμμετέχουν στο φετινό “Σπάρταθλον”.

Η ανάβαση θα ξεκινήσει από την κοινότητα του Σάγκα το βράδυ στις 10:00 μ.μ., και περίπου στις 11:00 μ.μ., θα φτάσουμε στον αρχαιολογικό χώρο στη θέση “Πόρτες”, που ήταν η είσοδος στην Αρκαδία από την Αργολίδα κατά την αρχαιότητα.

Στη συνέχεια, θα περιμένουμε την άφιξη των πρώτων αθλητών και, αργότερα (περίπου στις 01:00 π.μ. την Κυριακή), θα επιστρέψουμε στο χωριό. Η διαδρομή έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες και η δυσκολία της είναι κατηγορίας 1 (εύκολη).

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στις 9:00 μ.μ. από τα γραφεία του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης, που βρίσκονται στην οδό Λαγοπάτη 43.

Σε όλους μας ζητείται να τηρούμε αυστηρά τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, τόσο κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας όσο και στην καθημερινή μας ζωή, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία μας!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συλλόγου (Λαγοπάτη 43) από Δευτέρα έως Παρασκευή, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022, στα τηλέφωνα 2710-232243 και 6974219674, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, www.eostripolis.gr, καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook (ΕΟΣ Τρίπολης).

Leave a Comment