Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Πρόσκληση για την  «ISTANBUL FASHION CONNECTION»

Πρόσκληση για

Πρόσκληση για την  «ISTANBUL FASHION CONNECTION»

Αγαπητές/οί συνάδελφοι
Η μεγαλύτερη έκθεση ένδυσης στην Ευρώπη, η  «ISTANBUL FASHION CONNECTION», θα πραγματοποιηθεί  στην Κωνσταντινούπολη από τις 7-10 Φεβρουαρίου 2024, στο Exhibition City Center TÜYAP.
Περισσότερες από 650 εταιρείες από όλο τον κόσμο, θα παρουσιάσουν  προτάσεις για την ένδυση, τις νέες τάσεις της μόδας, σε γυναικεία, ανδρικά, παιδικά και βρεφικά ενδύματα, βραδινά, εσώρουχα, αθλητικά ρούχα και τζιν, δερμάτινα και γούνινα ενδύματα, καθώς και μαγιό. 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η ΠΟΕΕ σταθερά προσανατολισμένη στους βασικούς της στόχους της ενίσχυσης και προσφοράς ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους εμπόρους της Πελοποννήσου θεμελίωσε συνεργασία με τα εξής χαρακτηριστικά:
Αποκλειστικά τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων μελών της ΠΟΕΕ καλούνται να επισκεφθούν την κορυφαία αυτή διοργάνωση, η οποία προβλέπει ειδικό χαμηλό κόστος για όσους ενδιαφέρονται. Ειδικότερα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες , συνολικού κόστους μόνο 200$ κατ’ άτομο αφορούν:

  • Παραλαβή από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης αποκλειστικά στις
    06.02.2024.
  • 4 διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
  • Ανοιχτός μπουφές πρωινού.
  • Δωρεάν είσοδος στην έκθεση. 
  • Λεωφορείο από το ξενοδοχείο προς την έκθεση και επιστροφή.

Παρακαλούμε τις Διοικήσεις των Εμπορικών Συλλόγων – μελών της ΠΟΕΕ, να κοινοποιήσουν την πρόταση αυτή στα μέλη τους, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επωφεληθούν της ευκαιρίας που παρέχει η ΠΟΕΕ. Επίσης παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, καθώς οι θέσεις είναι προφανώς περιορισμένες και η ζήτηση μεγάλη.

Related posts

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024-Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση

Arcadia Spot GZ

Επιβάτες στο τρένο του Πολιτισμού : Μια συγκινητική βραδιά

Arcadia Spot GZ

Έκθεση Κεραμικής στο Ψηφιακό Μουσείο Τρίπολης (Πετροπούλειο Κληροδότημα)

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment