Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης (16/8/2023)

dimos-tripolis-dimarxeio

Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης (16/8/2023)

Πρόσκληση Επιτρόπων

Σας καλούμε την 16η Αυγούστου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης «Κέντρο διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ» ιδιοκτησίας της εταιρείας Ασημακόπουλος Π. – Τσιακόπουλος Δ. και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 4 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Αναψυχής και Προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών – Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Τουριστικό και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφετέρια – εστιατόριο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Γ. Χρονόπουλος – Α. Καρράς Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.
  4. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφετέρια – αναψυκτήριο» ιδιοκτησίας του κ. Στεφανόπουλου Αγγελή του Δημητρίου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε΄ & Κύπρου στην Τρίπολη.
  5. Γνωμοδότηση για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη του περιβάλλοντα χώρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης στην ΚΝΕ Αρκαδίας την 1-9-2023.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related posts

Τζιούμης: «Με συνέργειες επιδιώκουμε μια κοινωνία υγιή»

Arcadia Spot NG

Φωτιά σε Μονοκατοικία στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ένα ακόμα τροχαίο στην πόλη μας

Arcadia Spot NG

Leave a Comment