Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Πρόσκληση του ΕΟΣ στα εγκαίνια του Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης

Πρόσκληση του ΕΟΣ στα εγκαίνια του Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης. Ο ΕΟΣ Τρίπολης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα εγκαίνια του Αναρριχητικού Πεδίου Νεστάνης, μια σημαντική εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού με το Δήμο Τρίπολης και τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης, και θα λάβει χώρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Μετά από περίπου 5 χρόνια προσπαθειών και συνεργασιών, η ιδέα του ΕΟΣ Τρίπολης για τη δημιουργία ενός αναρριχητικού πεδίου στην περιοχή Νεστάνης έχει πλέον πραγματοποιηθεί. Με τη χορηγία του Δήμου Τρίπολης και την υλοποίηση από τον οργανισμό “Climbing Greece,” έχουν δημιουργηθεί 60 νέες αναρριχητικές διαδρομές στο βράχο της περιοχής.

Πλέον, ο βράχος της Νεστάνης διαθέτει 5 τομείς με διαφορετικές διαδρομές, και υπάρχει επίσης ένας ακόμα βράχος με 15 διαδρομές απέναντι. Οι βαθμολογικές διαφορές των διαδρομών κυμαίνονται από 4c έως 8b, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία ποικιλία απαιτήσεων για όλους τους ενδιαφερόμενους αναρριχητές.

Σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στην επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου αναρριχητικού πεδίου στη Νεστάνη, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια θα περιλαμβάνουν αναρρίχηση όλη τη μέρα, με προγραμματισμένα χρονικά παράθυρα για αναρρίχηση για όλα τα επίπεδα. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους ακόμα και με λίγη ή καθόλου εμπειρία στην αναρρίχηση να δοκιμάσουν. Κατά την ολοκλήρωση της ημέρας, ένα βραδινό event θα λάβει χώρα στο Πάρκο Βουλωμένης, συνοδευόμενο από μουσική και φαγητό.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των εγκαινίων θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας: http://www.eostripolis.gr/

Related posts

Εξελισσεται το γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη

Arcadia Spot GZ

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης συνέχισε χθες τις επισκέψεις σε Αρτεμίσιο, Νεστάνη και Κάψια

Arcadia Spot GZ

Ο Κώστας Τζιούμης για τα εγκαίνια του αναρριχητικού πεδίου Νεστάνης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment