Αθλητικά

1η και 2η θέση για Τριανταφύλλου και Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις Τριανταφύλλου και Μανιάτη για την επιτυχία τους στο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών στον Αρκαδικό Ο.Α.

Με επιτυχίες συνεχίζει το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου μας να βαδίζει και στον τελευταίο μήνα του 2022. Πιο συγκεκριμένα στο ενωσιακό προπαιδικό τουρνουά του Αρκαδικού Ο.Α. για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σημείωσε διπλή επιτυχία με τους δύο μικρούς αθλητές του στο ταμπλό consolation.

Ο οκτάχρονος Τριανταφύλλου Θάνος μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση του τουρνουά και η εννιάχρονη Μανιάτη Εβελίνα επικρατώντας σε τρία παιχνίδια έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό στην κατηγορία των κοριτσιών και κατέλαβε την 2η θέση του συγκεκριμένου ταμπλό.

Διοίκηση και προπονητές συγχαίρουν τους δύο μικρός αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή αγωνιστική συνέχεια για τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό έτος του 2022.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment