Δήμος Γορτυνίας Επικαιρότητα

Πτώση δέντρων στους αγροτικούς δρόμους του Λιβαδακίου Γορτυνίας

Πτώση δέντρων στους αγροτικούς δρόμους

Πτώση δέντρων στους αγροτικούς δρόμους του Λιβαδακίου Γορτυνίας: Απειλή για την ασφάλεια και την αγροτική παραγωγή

Το πρόβλημα με τη πτώση δέντρων στους αγροτικούς δρόμους του Λιβαδακίου Γορτυνίας έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν την περιοχή τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει την πτώση δεκάδων δέντρων, τα οποία έχουν μπλοκάρει τους δρόμους και έχουν δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της πτώσης των δέντρων. Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους για να μαζέψουν τις ελιές τους, με αποτέλεσμα να χάνουν μέρος της παραγωγής τους. Επιπλέον, ο κίνδυνος τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου είναι αυξημένος για όσους κινούνται στους αγροτικούς δρόμους.

Οι κάτοικοι του Λιβαδακίου έχουν επανειλημμένα ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί ουσιαστικά μέτρα.

Σε πρόσφατη έκκληση που απηύθυναν προς τις αρμόδιες αρχές, οι κάτοικοι του Λιβαδακίου τονίζουν ότι η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη και ζητούν άμεση λύση.

Πτώση δέντρων στους αγροτικούς δρόμους

Leave a Comment