Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Πως έγινε η απαγωγή του 29χρονου από τον 25χρονο Μολδαβό

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Πως έγινε η απαγωγή του 29χρονου από τον 25χρονο Μολδαβό. Στις 3 Ιανουαρίου 2024, δύο δράστες ακινητοποίησαν με το πρόσχημα αστυνομικού ελέγχου έναν 29χρονο δικηγόρο έξω από σπίτι φιλικού του προσώπου στην Ανάβυσσο.

Οι δράστες έδεσαν το θύμα με χειροπέδες, το επιβίβασαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του και το μετέφεραν σε δασώδη περιοχή. Εκεί, τον αποβίβασαν από το όχημα του και τον μετέφεραν στο πορτ-μπαγκάζ ενός άλλου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Με τα δύο οχήματα, οι δράστες μετέφεραν το θύμα σε περιοχή των Αμπελόκηπων. Στη συνέχεια, τον αποβίβασαν από το αυτοκίνητο, τον έδεσαν με μονωτική ταινία και τον ψέκασαν με χλωρίνη.

Μετά από αρκετή ώρα, ο παθών κατάφερε να σπάσει τις χειροπέδες και να αποδεσμευτεί από τις μονωτικές ταινίες. Περπάτησε μέχρι ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου ειδοποίησε την αστυνομία. Πως έγινε η απαγωγή του 29χρονου

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ’ της Άμεσης Δράσης εντόπισαν έναν από τους δράστες να εξέρχεται από πολυκατοικία στην περιοχή της Ανάβυσσος. Ο δράστης αντιστάθηκε στη σύλληψη και τελικά συνελήφθη.

Ένας άλλος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε ένα λευκό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της σύλληψης. Ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει, παρασύροντας τον αστυνομικό με τη μοτοσικλέτα του. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και η μοτοσικλέτα υπέστη ζημιές.

Ο συλληφθείς δράστης είναι 24χρονος Μολδαβός, με παραβατικές τάσεις. Ο δεύτερος δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Related posts

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία οχημάτων σε Κερατέα, Καλύβια και Ανάβυσσο

Arcadia Spot FG

Κυπαρίσσης: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της απαγωγής – ”Με βάλανε να ξυρίσω σώμα και κεφάλι, με ψέκαζαν με χλωρίνη”

#omada_Arcadia_Spot*

Μαντλίν Μακάν: Νέα στοιχεία και αποδείξεις «δείχνουν» τον Γερμανό παιδόφιλο

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment