Αθλητικά Δήμος Γορτυνίας Περιφέρεια

Π.Νίκας υπέγραψε Εκτάσεις στη Νυμφασία για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Γορτυνίας

nyfasia-gortynia-εικόνα_Viber_2023-04-18_11-29-29-170

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας υπέγραψε εκτάσεις στη Νυμαφασία να παραχωρηθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου Γορτυνίας. Αυτό υπογράφηκε χτες την Τρίτη 18 Απριλίου.

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης έχει εγκρίνει την σκοπιμότητα της σχετικής διαδικασίας όσο αφορά σε οικοπεδικές εκτάσεις στα όρια της Νυμφασίας, στην Δημοτική Κοινότητας Βυτίνας, του Δήμου Γορτυνίας για την ανέγερση του εν λόγω Κέντρου.

Στην εν λόγω περιοχή ήδη η Περιφέρεια διαθέτερι περίπου 27 στρέμματα. Τα 18 εκ των οποίων της έχουν παραχωρηθεί από την Μονή Κερνίτσας.

Η διαδικασία των συμβολαιογραφικών πράξεων για την παραχώρηση των εκτάσεων στην Περιφέρεια θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. Ο στόχος είναι να προκύψει συνολική έκταση εμβαδού περίπου 40 στρεμμάτων.

Θα ακολουθήσει η περίφραξη και η διαμόρφωση του πιο πάνω χώρου, στον οποίον η Περιφέρεια θα κατασκευάσει το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας με ποικίλες εγκαταστάσεις και γήπεδα πολλών αθλημάτων, το οποίο θα λειτουργεί με ευθύνη της Περιφέρειας.

Related posts

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment