Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταγγελία κακοποίησης της για Δασκαλάκη και η απάντηση του

Σε ισόβια καταδικάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγγου

Αναφορές για συζυγική βία προς το πρόσωπο της από τον Μάνο Δασκαλάκη κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την απολογία της βιαιοπράγησε αρχικά πετόντας της το κινητό της και σπάζοντας το. Στην συνέχεια αντιλαμβανόμενος ότι όλα αυτά τα παρακολουθούσε η κόρη τους Τζωρτζίνα την έβαλε στο υπνοδωμάτιο της και άρχισε να της ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Συμπληρωματικά δήλωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που της ασκούσε βία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς πέρι κακοποίησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όλες αυτές οι κατηγορίες από την Ρούλα Πισπιρίγκου διατυπώθηκαν από την κατηγορούμενη κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών.

Η αναδρομή στο παρελθόν και οι κατηγορίες συζυγικής βίας

Αρχικά περιέγραψε την γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη τον Ιανουάριο του 2013 που οδήγησε στον γάμο και την γέννηση της Τζωρτζίνας, το ίδιο έτος. Ύστερα εξήγησε την αλλαγή συμπεριφοράς του συζύγου της το 2018 όπου και έλαβε μια κλήση από κάποιον που την ενημέρωνε ότι ο Δασκαλάκης διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση 6 μηνών. Τον συγχώρησε κατά τα λεγόμενα της σκεπτόμενη το καλό και την συνοχή της οικογένειας τους.

Τον Μάρτιο του 2019 η κόρη τους Μαλένα εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το γεγονός αυτό έφερε το ζευγάρι πιο κοντά μπροστά στο πρόβλημα. Η Πισπιρίγκου άρχισε να παρακολουθεί συνεδρίες σε ψυχολόγο λόγω κατάθλιψης και κάπου εκεί ο Δασκαλάκης της ζήτησε να χωρίσουν.

Αφού εξιστόρησε τι συνέβη με την Μαλένα αναφέρει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι, στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η κόρη τους Τζωρτζίνα μετά την απώλεια της αδερφής της άρχισε να ζητάει επίμονα ένα αδερφάκι άρα αποφάσισαν με τον Δασκαλάκη να κάνουν και άλλο παιδί. Το 2020 έμεινε εκ νέου έγκυος και η οικογενειακή τους κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 γεννήθηκε η μικρή τους κόρη Ίριδα. Λίγους μήνες μετά την γέννηση ο Μάνος Δασκαλάκης άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι με αποτέλεσμα σύμφωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παραμελεί την ίδια και την οικογένεια τους. Ξεκάθαρη έκανε σε κάποια χρονική στιγμή την πρόθεση του ο Δασκαλάκης να αποχωρήσει από το σπίτι τους.

Στις 18 Μαρτίου και ενώ είχε ήδη προηγηθεί η αποχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από την συζυγική εστία, έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Μετά από αυτό ακολούθησε έντονος τσακωμός μπροστά στην κόρη τους Τζωρτζίνα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε ότι αφορά την συζυγική βία που τον κατηγορεί ότι άσκησε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει».

Πηγή: pelop.gr

Related posts

Καταπέλτης η πρόταση της εισαγγελέως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

ArcadiaSpot Team

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

ArcadiaSpot Team

Υπόθεση Πάτρας: ”Η Τζωρτζίνα θα είχε σωθεί – Είχα ενημερώσει τον πατέρα ότι έβλεπα έγκλημα”

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment