Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΣΔΥ Τρίπολης: Τρεις δρομείς του συλλόγου στο βάθρο του Ημιμαραθωνίου Ευρώτα

ΣΔΥ Τρίπολης

ΣΔΥ Τρίπολης: Τρεις δρομείς του συλλόγου στο βάθρο του Ημιμαραθωνίου Ευρώτα. Όπως κάθε χρόνο ο ΣΔΥ Τρίπολης ξεκινά την αγωνιστική περίοδο από το Περιστέρι Λακωνίας, όπου διοργανώνεται ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα, όπου φέτος ήταν και ο 10ος Επετειακός.

Με πολλά μέλη του συλλόγου και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε ο Επετειακός 10ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα στο Περιστέρι Λακωνίας και οι παράλληλοι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Οι δρομείς του κύριου αγώνα διέσχισαν το μεγαλύτερο μέρος της πεδιάδας του Ευρώτα ανάμεσα από τους απέραντους πορτοκαλεώνες και πέρασαν από οχτώ συνολικά χωριά που ήταν κατά σειρά το Περιστέρι(εκκίνηση), Φιλίσι, Άγιος Γεώργιος, Σκάλα, Λεήμονας, Έλος, Βλαχιώτη, Άγιος Γεώργιος με τερματισμό και πάλι στο Περιστέρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναγιώτης Αλουπογιάννης ήταν τρίτος στα 10 Χλμ. Γενικής, ενώ και ο Τάσος Σταυρόπουλος ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου, στην ηλικιακή κατηγορία 20 – 30, του Ημιμαραθωνίου.

Ο ΣΔΥ Τρίπολης συγχαίρει όλους τους αθλητές που έδωσαν το παρών στον αγώνα ,τους διοργανωτές Α.Π.Σ Καλλισθένης, την Δώρα Φιφλή και όλους τους εθελοντές όλων των τοπικών κοινοτήτων,για την άρτια οργάνωση του αγώνα.

Related posts

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης: Συμμετοχή στην αυριανή διαμαρτυρία

ArcadiaSpot Team

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης θα συμμετέχει στις αυριανές διαμαρτυρίες για τα Τέμπη

ArcadiaSpot Team

Ομαδική προπόνηση για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης

#omada_Arcadia_Spot*

Leave a Comment