Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ

Σειρά διαδοχικών εθιμοτυπικών συναντήσεων με τις τοπικές αρχές θα έχει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 η νεοεκλεγείσα Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης. Συγκεκριμένα τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Νίκο Τότση, θα συναντηθούν το πρωί της Δευτέρας ( 10:45 ) με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, αμέσως μετά θα επισκεφτούν τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου ( 12:00 ) και οι συναντήσεις θα ολοκληρωθούν με την επίσκεψη στο Μέγαρο της Αστυνομίας ( 13:00 ) όπου θα έχουν επαφές με τα ανώτατα στελέχη της  Γενικής Περιφερειακής
Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.


Μέσα από αυτές τις εθιμοτυπικές συναντήσεις η νέα Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ θέλει να συζητήσει θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και να προωθήσει αρμοδίως τα αιτήματα που έχει θέσει σε προτεραιότητα ο Σύνδεσμος.


Πρόθεση της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ είναι να δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας και κλίμα γόνιμου διαλόγου με όλες τις τοπικές αρχές αλλά και τις δημόσιες υπηρεσίες που εμπλέκονται με την επιχειρηματικότητα προκειμένου να προωθηθούν σημαντικά προβλήματα του κλάδου. Το επόμενο διάστημα οι συναντήσεις του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ θα συνεχιστούν και με τις υπόλοιπες αρχές ( Περιφέρεια Πελοποννήσου, Επιμελητήριο Αρκαδίας κλπ).


Αξίζει να σημειωθεί ότι  τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης αντάλλαξε συγχαρητήριες επιστολές με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή με αφορμή την εκλογή του κ. Τρουπή ως Προέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και την εκλογή του κ. Νίκου Τότση στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ.


Εκτός από τα συγχαρητήρια και τις ευχές οι δύο Πρόεδροι υπογράμμισαν τις καλές σχέσεις των δύο φορέων και δεσμεύτηκαν για μία καλή και δημιουργική συνεργασία κατά τη διάρκεια των θητειών τους. Τέλος τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί κοινή συνεδρίαση των δύο Διοικήσεων ( Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ΣΕΒΙΠΕΤ ) προκειμένου να τεθούν οι βάσεις αυτής της συνεργασίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νικόλαος Τότσης

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χριστίνα Σύριου Παρασκευοπούλου

Related posts

Η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ για το θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Δημητρόπουλου

ArcadiaSpot Team

Όχι στη λειτουργία μονάδας βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης είπε ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο

ArcadiaSpot Team

Ο ΣΕΒΙΠΕΤ για το θάνατο του Γιάννη Αγγελόπουλου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment