Ελλάδα Επικαιρότητα

Σε συμπληρωματική απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τη διαρροή “ροζ” βίντεο

stathis-panagiotopoulos-symplhrwmatikh-omologia

Σε συμπληρωματική απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε σήμερα την Παρασκευή 26/5/2023 για τη διαρροή “ροζ” βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τηλεπαρουσιαστής κλήθηκε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης για την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης διαδικτυακά, υλικού προσωπικών στιγμών με πρώην ερωτικές του συντρόφους.

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες συλλήφθηκε τις παραμονές Χριστουγέννων του 2021. Σύμφωνα με την έρευνα προέκυψαν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Τα νέα στοιχεία είναι η ύπαρξη ενός ακόμα ροζ βίντεο που εντοπίστηκε από την παθούσα σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Για το νέο βίντεο υποβλήθηκε και νέα μήνυση και ο ανακριτής τον κάλεσε να δώσει εκ νέου εξηγήσεις. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως το ανήρτησε ο ίδιος και δήλωσε άγνοια για τον τρόπο που διέρευσε.

Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος (που περιλαμβάνονται 20 φωτογραφίες προσωπικού χαρακτήρα της παθούσας), θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για να αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Αξιο αναφοράς είναι πως ο 59χρονος, είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Είχε καταδικαστεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή “ροζ βίντεο” και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Βέβαια στην απόφαση είχε ασκηθεί έφεση από εισαγγελέα. Αυτή η έφεση έγινε με το σκεπτικό να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο. Που και έτσι έγινε εν τέλει.

Leave a Comment