Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Σμυρνιώτης: Λάβαμε 2 «στο περίπου» απαντήσεις και 1 ψέμα από τον κ. Τζιούμη

Σμυρνιώτης

Σμυρνιώτης: Λάβαμε 2 «στο περίπου» απαντήσεις και 1 ψέμα από τον κ. Τζιούμη από τα θέματα που θέσαμε στην ανάρτηση – τοποθέτηση για τα Λιθοβούνια και την πλατεία Αγίου Βασιλείου.

  1. Αναδείξαμε την υπόσχεσή του, ένα χρόνο πριν, για την ανάπλαση της πλατείας στα Λιθοβούνια. Αναρωτηθήκαμε γιατί δεν προχώρησε, τι ήταν αυτό που τον εμπόδισε;
     
    Η απάντηση του: «ξέρουν οι κάτοικοι τι έχει γίνει…».
     
  2. Αναδείξαμε την αύξηση του κόστους μέσω της υποβληθείσας Συμπληρωματικής Σύμβασης στην πλατεία Αγ. Βασιλείου και το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει ενισχύσει την αισθητική των περιπτέρων.
     
    Η απάντηση του: «η πλατεία προχωράει…».
     

Bonus το ψέμα: «Ο Σμυρνιώτης απέτυχε 2 φορές να εντάξει το έργο».
 
Συγκεκριμένη απάντηση: Στη δική μας θητεία, το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου υπεβλήθη προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ – στα τέλη του 2013 – με προϋπολογισμό 1.970.000 € – αντί των 4.500.000 € (!!) που επιχειρεί να τον φτάσει με την Συμπληρωματική Σύμβαση που υπέβαλε – αλλά η επόμενη Δημοτική Αρχή επέλεξε να μην υποστηρίξει την ένταξη του Έργου. 
 
 ΥΓ1. Να του θυμίσουμε, γιατί σκοπίμως και μονίμως ξεχνάει, ότι σε εμένα δεν «θα κουνάει το δάχτυλο» για τα έργα, ειδικά στο κέντρο της Τρίπολης. Πλατεία Πετρινού, Πλατεία Άρεως, Πεζοδρομήσεις, Ανάπλαση οδού Γρηγορίου Λαμπράκη πραγματοποιήθηκαν σε 2,5 σχεδόν χρόνια.
 
ΥΓ2. Η πλατεία Αγίου Βασιλείου προχωράει λέει…Καλά, πριν λίγες ημέρες δεν έλεγε ότι την μπλοκάραμε; 
Καταλαβαίνουν όλοι σιγά σιγά ποιανού οι μάσκες πέφτουν..  Σύντομα θα αποκαλυφθούν και τα προσωπεία και οι προθέσεις πίσω απ’ αυτά…

Related posts

Φωτιά σε Μονοκατοικία στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ένα ακόμα τροχαίο στην πόλη μας

Arcadia Spot NG

Μαρτυρία συμπολίτη μας στο ArcadiaSpot για τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment