Ελλάδα Επικαιρότητα Πολιτικά

Στέφανος Κασσελάκης: Επικεντρωμένος στις Ευρωεκλογές

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα στην Τρίπολη

Στέφανος Κασσελάκης: Επικεντρωμένος στις Ευρωεκλογές. Από την ημέρα των Χριστουγέννων, φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ, αλλά η προσοχή και το ενδιαφέρον του στρέφονται προς την Ελλάδα και το κόμμα του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικεντρωθεί σε τρεις καίριους σημείους για το κόμμα, προετοιμαζόμενος για τις ευρωεκλογές.

Λαμβάνει προτάσεις, μελετά και συνεισφέρει οικονομικά στις καμπάνιες ακρίβειας και στέγασης που ετοιμάζονται. Ειδικά για την καμπάνια ακρίβειας, συμμετέχει σε συνεχείς συζητήσεις με οικονομικούς αναλυτές, οι οποίοι συνεισφέρουν με σχετικά έγγραφα. Στέφανος Κασσελάκης: Επικεντρωμένος στις Ευρωεκλογές

Ο κ. Κασσελάκης ασχολείται προσωπικά και με τις αιτήσεις για συμμετοχή σε think tanks, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για το ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον, συμβάλλοντας στην ανασυγκρότησή του. Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, εξετάζει προσεκτικά τα βιογραφικά που έχουν υποβληθεί, τα οποία είναι, σε γενικές γραμμές, εξαιρετικά καλά.

Ο στόχος είναι οι ομάδες των think tanks να συγκροτηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία τους. Κατά τη διαμονή του στις ΗΠΑ, ασχολείται επίσης με τις εισηγήσεις των αναπτυξιακών συνεδρίων, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα από τη Θεσσαλία.

Related posts

Επιστολική ψήφος : Έως 29 Απριλίου η εγγραφή

Arcadia Spot GZ

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου : μένει εκτός από ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment