Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπισε φοιτητή

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: 4 Συλλήψεις για κλοπή

Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπισε φοιτητή. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 25χρονος μουσικός κρίθηκε κρατούμενος για την επίθεση κατά φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο φοιτητής, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εδώ και 11 μέρες, έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και η ανακρίτρια κατέληξε στο να κατηγορήσει τον 25χρονο μουσικό, γνωστό τράπερ, για την επίθεση, καθώς και έναν ακόμη συνεργό του.

Κατά την απολογία του μπροστά στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την ενοχή του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξέθεσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε γίνει από την παρέα του φοιτητή, το οποίο εκλήθη ως ειρωνικό, και παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στον φοιτητή χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Αναφέρεται επίσης ότι αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ο οποίος κατά τη δικογραφία χτύπησε τον φοιτητή στο θώρακα. Στην απολογία του, δήλωσε ότι μετά την πτώση του φοιτητή στο έδαφος του προσέφερε πρώτες βοήθειες, δηλώνοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να του προκαλέσει βλάβη.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη, ενώ το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, έξω από μπαρ στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία. Το θύμα νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Related posts

Ανήλικη Συμμορία Λήστευε Περαστικούς στην Περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Θεσσαλονίκη : Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού

Arcadia Spot GZ

Καταδικάστηκε 69χρονος για γενετήσιες πράξεις: Ποινή 10 ετών κάθειρξης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment