Top News Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ο όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης

Μια mini χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε έξω από τα ανακαινισμένα δημοτικά γήπεδα τένις από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους αθλητές του ομίλου.

Για 14η χρονιά η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ συνοδευόμενοι από τους γονείς τους καλωσόρισαν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι μικροί μας φίλοι στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους και τα πολύχρωμα στολίδια τους ένα τόνο ομορφιάς στο ΔΑΚ Τρίπολης. Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τους συνοδούς τους και αλμυρά εδέσματα από γονείς της ακαδημίας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Για τρείς ώρες το ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά τα μικρά παιδιά και όσους από τους αθλούμενους, σε διάφορα αθλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης, μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.

Ο όμιλος εύχεται σε όλα του τα μέλη καλά Χριστούγεννα και δίνει ραντεβού στο στολισμό του δέντρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ήδη οι λιλιπούτιοι φίλοι μας έχουν βάλει μπροστά τις χριστουγεννιάτικες μηχανές τους, ώστε τα χειροποίητα στολίδια τους να συναρπάσουν για ακόμη μια χρονιά.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment