Top News Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Συγκλονιστικά νέα για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονιστικά νέα για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Η δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας είναι ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας και ο 34χρονος φίλος του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν τη γυναίκα στο διαμέρισμά της, την τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια μετέφεραν το άψυχο σώμα της σε δύσβατη δασική περιοχή στη Χαλκιδική, όπου το εγκατέλειψαν.

Το έγκλημα τελέστηκε την Πρωτοχρονιά, ενώ οι δράστες μετέφεραν το πτώμα με το αυτοκίνητο του 34χρονου. Επιπλέον, αφαίρεσαν από την κατοχή της γυναίκας το ποσό των 80 ευρώ.

Η σορός της γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο. Το κίνητρο της δολοφονίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι δύο άνδρες που βρίσκονται υπό κράτηση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης :

Related posts

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 41χρονου

Arcadia Spot NG

Ανήλικη Συμμορία Λήστευε Περαστικούς στην Περιοχή των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Θεσσαλονίκη : Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment