Αθλητικά Επικαιρότητα

Συγχαρητήρια του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης στις αθλήτριες για την 2η και 3η θέση τους σε τουρνουά

σήλια_χαρίκλεια 2-3 σατ οπεν 2023 tel

Συγχαρητήρια του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης στις αθλήτριες για την 2η και 3η θέση τους σε τουρνουά open του ΣΑ Τρίπολης, που διεξάγεται στα γήπεδα της Τεγέας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κ. Αρβανίτη και Κ. Δημητρόπουλου, θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου Λαμπροπούλου Σήλια και Κοράκη Χαρίκλεια για την κατάκτηση της 2ης και της 3ης θέσης αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε την συναθλήτρια της στον όμιλο τένις της ΑΕΚ, την Κοτσώνη Ελένη, της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ (64, 62).  Στα ημιτελικά της διοργάνωσης αντιμετώπισε επιτυχημένα την Βρέμη του Άτλά Τρίπολης με 2-0 σετ (75, 63) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό, όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Σουρλίγκα του Άτλα Τρίπολης με 2-0 σετ (46 46), κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό η δεύτερη μας αθλήτρια η Κοράκη Χαρίκλεια κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά περνώντας τον πρώτο γύρο με bye  και επικρατώντας στον δεύτερο της Τράκας Άλκηστης με 2-0 σετ (62, 63). Στα ημιτελικά έχασε με 2-0 σετ (16, 16) από την νικήτρια του τουρνουά την Σουρλίγκα

Πολλά συγχαρητήρια στις δύο μας αθλήτριες Λαμπροπούλου και Κοράκη για την κατάκτηση, τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης θέσης αντίστοιχα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Related posts

Δωρεάν ψήσιμο αρνιών από το Δήμο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος

Arcadia Spot NG

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment