Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. σε Αργολίδα ,Κορινθία και Λακωνία

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. σε Αργολίδα ,Κορινθία και Λακωνία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή (Αργολίδα )

Συνελήφθησαν, χθες (17.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, – 2- ημεδαποί, ηλικίας 21 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού καυσόξυλα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο (Κορινθία)

Συνελήφθη, χθες (17.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Νεμέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας Κορινθίας, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί ενεργείας εράνων και λαχειοφόρων ή φιλανθρωπικών αγορών (ΛΑΚΩΝΙΑ)

Συνελήφθη, χθες (17.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση λαχνούς, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- μπλοκ αγοράς λαχνών, καθώς και το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ, ως προερχόμενο από τις πωλήσεις των σχετικών λαχνών.

Leave a Comment