Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο στην Πελοπόννησο

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Πελοπόννησο.

Συνελήφθη, χθες (31.7.2023) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικρο-ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, που είχε στην κατοχή του. Περαιτέρω, ύστερα από αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο 25 χρόνος είχε προμηθευτεί την μικρο-ποσότητα κάνναβης από 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη χθες (31.7.2023) το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, γιατί όπως προέκυψε δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κάνναβης). Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό των -200- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.


Συνελήφθη, χθες (31.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από ανευρεθέν πορτοφόλι ημεδαπού και χρησιμοποίησε τραπεζική κάρτα, πραγματοποιώντας ανέπαφες συναλλαγές. Στην κατοχή του βρέθηκε το πορτοφόλι, το οποίο αποδόθηκε.

Συνελήφθη, χθες (31.7.2023) το απόγευμα, στην Τριφυλία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 63χρονος ημεδαπός, γιατί λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπού, που περιείχε χρήματα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθη, χθες (31.7.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε
μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment