Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παραβίαση του Κ.Ο.Κ. στην Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παραβίαση του Κ.Ο.Κ. στην Μεσσηνία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και επικίνδυνη οδήγηση

Συνελήφθη, προχθές (5.11.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί αυτός και 19χρονος ημεδαπός, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στα οχήματα που οδηγούσαν, για τη διενέργεια ελέγχου, δεν συμμορφώθηκαν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Επιπλέον, πλησίον του οχήματος του 39χρονου βρέθηκαν -1- περίστροφο, τύπου ρέπλικα και -1- αλυσοπρίονο, τα οποία κατασχέθηκαν. Περαιτέρω, όπως προέκυψε, οι κρατικές πινακίδες που έφερε το όχημα του 19χρονου είχαν κλαπεί και θα αποδοθούν. Τέλος, κατασχέθηκαν -2- οχήματα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 29χρονος Αρμένιος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εκδήλωση «Βία &παραβατικότητα ανηλίκων»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment