Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Τρίπολη και Καλαμάτα (pic)

Συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκαν χτες 01.03.2023 σε Τρίπολη και Καλαμάτα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας συνέλαβε χτες 01.03.2023 36χρονο ημεδαπό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. Ο 36χρονος κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 15,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και 4 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το
Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Στην Καλαμάτα Μεσσηνίας το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβε 40χρονο ημεδαπό για ναρκωτικά. Έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε το αρμόδιο τμήμα προέκυψε το συμπέρασμα ότι ο 40χρονος διακινεί ναρκωτικά τουλάχιστον από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2022. Ο 40χρονος για να συγκαλύψει την δράση του και να αποπροσανατολίσει την έρευνα των διωκτικών Αρχών χρησιμοποιούσε τηλεφωνικές συνδέσεις που ήταν δηλωμένες σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών. Ταυτόχρονα κατα την συνομιλία του με τους αγοραστές επικοινωνούσαν με κωδικοποιημένο τρόπο επικοινωνίας.

Έπειτα από έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-77 ναρκωτικά δίσκια
-1 ζυγαριά ακριβείας
-1 κινητό τηλέφωνο
-1 αυτοκίνητο και 1 μοτοσυκλέτα ως μέσα αξιόποινων πράξεων

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ: Διάκριση 4ου Δημ. Σχολείου

Arcadia Spot NG

Τζιούμης για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

Arcadia Spot NG

Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment