Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία. Συνελήφθησαν, χθες (7.12.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, -3- ημεδαποί, ηλικίας 21, 25 και 29 ετών, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητες κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (7.12.2023) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (7.12.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 69χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού ποσότητα ελαιόκαρπου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε οικία ημεδαπής, που έγινε την 28.11.2023 στο Κιάτο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 31 και 45 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Related posts

Κόρινθος : Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 33χρονο

Arcadia Spot KP

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Arcadia Spot NG

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Leave a Comment