Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις στην Περιοχή της Πελοποννήσου

Τέσσερεις συλλήψεις στην Αργολίδα

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημειώθηκαν από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το βράδυ, σε τοπικήκοινότητα του δήμου Ερμιονίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Συνελήφθη ένα (1)άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ερμιονίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -6- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό
Τμήμα Ερμιονίδας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το πρωί, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης,
56χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν χρυσαφικά, τα οποία είχε προμηθευτεί από 19χρονο ημεδαπό έναντι χρηματικού ποσού. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα χρυσαφικά είχαν κλαπεί από οικία ημεδαπής στην Τρίπολη. Τέλος, ανωτέρω αφαιρεθέντα χρυσαφικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

    Συνελήφθη, σήμερα (3.8.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα
  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
    Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2)άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (2.8.2023) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -1- τσιγαριλίκι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα

Ασφάλειας Σπάρτης.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (2.8.2023) το απόγευμα, επί της Επαρχιακής Οδού Αρεόπολης – Γερολιμένα, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε σε μάντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
    Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο για
    Συνελήφθη, χθες (2.8.2023) το πρωί, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment