Αστυνομικά Επικαιρότητα Περιφέρεια

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 19/9/2023

οπκε

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 19/9/2023 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Δείτε παρακάτω τις συλλήψεις ανά νομό:

Αργολίδα

  • Συνελήφθη, χθες (18.9.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.
  • Συνελήφθη, χθες (18.9.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -8-εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Αρκαδία

  • Χθες (18.9.2023) το πρωί, στο 158,2 χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, Ι.Χ επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός και επέβαινε 65χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στηθαίο ασφαλείας) και ανετράπη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 65χρονης και ο τραυματισμός του 64χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Ανατολικής Πελοποννήσου.

Μεσσηνία

  • Συνελήφθη, χθες (18.9.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Παπαφλέσσεια 2024 | Δημήτρης Πτωχός: «Δίνουμε ώθηση στον κλασικό αθλητισμό»

Arcadia Spot NG

Το Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών κατέκτησε ο ΠΑΟΚΜ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment