Αστυνομικά Επικαιρότητα

Συλλήψεις 7 ατόμων στην Αρκαδία το τελευταίο 24ωρο

Συλλήψεις 7 ατόμων στην Αρκαδία

Συλλήψεις 7 ατόμων στην Αρκαδία πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο.

ΑΡΚΑΔΙΑ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.10.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, -3- άτομα, -2- ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, αντίστοιχα καθώς και ένας 19χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (16.10.2023) το βράδυ, στη Δημητσάνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας, 58χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, β) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, γ) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, καθώς και δ) απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απάτη. Συλλήψεις 7 ατόμων στην Αρκαδία

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16.10.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 53χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε αγροτικό μηχάνημα ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (16.10.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συλλήψεις 7 ατόμων στην Αρκαδία

Συνελήφθη, χθες (16.10.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16.10.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε χρήματα από Ιερό Ναό.

Related posts

Πρόσκληση και πρόγραμμα για τη Σύγκληση της Β΄ Εθνικής Συνελεύσεως στο Άστρος

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Μονοπάτια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Arcadia Spot NG

Leave a Comment