Επικαιρότητα Περιφέρεια Πολιτικά

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με Διοικητικά Στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας 

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αρμοδιότητα τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Δημήτρη Λαμπρόπουλο, είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δράσεις και έργα που αφορούν τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών, τη λειτουργία κινητών μονάδων ψυχικής υγείας, καθώς επίσης προσθήκες και αναδιαρρυθμίσεις υφιστάμενων κτιρίων.

Related posts

Delphi Economic Forum – Δημήτρης Πτωχός: «Να αποφύγουμε την ψηφιοποίηση της παραδοσιακής γραφειοκρατίας – Στόχος η απλοποίηση και η διαλειτουργικότητα»

Arcadia Spot NG

Παράδοση εξοπλισμού στην ΕΟΔ Αρκαδίας-Δημήτρης Πτωχός: «Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα συνεργασίας μας με φορείς που στηρίζουν την κοινωνία και τις ανάγκες της»

Arcadia Spot NG

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Σύλληψη για Κάνναβη και παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.