Ελλάδα Επικαιρότητα

Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για ανανέωση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου

Θα εκτελεστεί σήμερα συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για την επιλογή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας και Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα δείχνουν, πως θα υπάρξει ανανέωση του Κωνσταντίνου Φλώρου στην θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ακόμα ένα χρόνο.

Από το ΚΥΣΕΑ θα αντικατασταθούν οι: Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Α/ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο κ.Φλώρος φέρεται να είχε πέσει θύμα υποκλοπών.Το θέμα της παρακολούθησης της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων μάλιστα είχε προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση.Αποκορύφωμα της σύγκρουσης ήταν η κοινοβουλευτική σύγκρουση Μητσοτάκη-Τσίπρα στην Βουλή για το σχετικό νομοσχέδιο των υποκλοπών(άρση απορρήτου, αλλαγές στην ΕΥΠ).

Με σχετικές ανακοινώσεις βολές εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ πρός την κυβέρνηση. Αρχικά ότι λειτουργεί ως παρακράτος βάζοντας την ΕΥΠ να παρακολουθεί την ηγεσία του στρατεύματος. Ύστερα πως σύμφωνα με την απάντηση του κ.Φλώρου δεν έχει διαψεύσει την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ.Τέλος ότι σύμφωνα με την δήλωση του ότι δεν θα επηρεαστούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν και θέσαν το ερώτημα αν αυτές οι σχέσεις είναι εμπιστοσύνης ή εκβιασμού.

Related posts

ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει σήμερα για αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας

Arcadia Spot GZ

Αποστρατέυτηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος – Νέος αρχηγός ο Δημήτριος Χούπης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment