Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Σας καλούμε την 28η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Υπηρεσίες που παρέχονται από καφέ -μπαρ» ιδιοκτησίας του κ. Γεωργακόπουλου Γεωργίου του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.
  2. Γνωμοδότηση για την ονοματοδοσία της ανωνύμου οδού μεταξύ των Ο.Τ. 951-953 Α και 952-955-953 κάθετη στην οδό Αγάπης.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος – Μπόζνος Γεώργιος και Σια Ο.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Αναψυχής – Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πρόχειρου Γεύματος» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία COPPOLA O.E. που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ

Related posts

Ζωντανά θα μεταδοθούν οι σημερινές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας

Arcadia Spot GZ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (30/1/2024)

Arcadia Spot KP

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γορτυνίας ( live)

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment