Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στις 17 Ιανουαρίου 2023

dimotiko-symvoulio-tripolis

Σας καλούμε στις 17 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης β΄ όροφος, σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή 1) των διατάξεων α) του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και ισχύουν, β) του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 για λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Προτάσεις ανάπλασης – διαμόρφωσης της οδού Καλαβρύτων (ΛΥΣΗ Α, ΛΥΣΗ Β)

  1. Αποδοχή επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών των Δήμων λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.
  2. Αποδοχή επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση δράσεων διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στους Δήμους της Χώρας από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2022.
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της δράσης με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεβιδίου Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020»
  4. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την αρ. 895/2022 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.
  5. Τροποποίηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Τρίπολης στο τμήμα που προσδιορίζεται μεταξύ των οδών 11ου Συντάγματος, Γ. Κολοκοτρώνη, Αλ. Διάκου, Κ. Γεωργίου, της Περιφερειακής οδού και της οδού Δαβάκη.
  6. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  7. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  8. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
  9. Έκδοση απόφασης σχετικά με τη χορήγηση ή μη μίας (1) θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ, επί της οδού Αλ. Ραγκαβή στην κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΒ 4375.
  10. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί αντικειμενικών αξιών ακινήτων.
  11. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρίπολης στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Βόρειας Πελοποννήσου που σχεδιάζει η ΟΤΔ ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε..
  12. Γνωμοδότηση επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Πελοποννήσου έτους.
  13. Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή του στη προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2022-2013».
  14. Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στo Πρόγραμμα: «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».
  15. Απευθείας Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου: Υπαίθριος χώρος επί του ακινήτου «Στοά Αθανασιάδη» (Δυνάμει των διατάξεων του άρθρ. 196, του ν. 4555/2018 «Κλεισθένης Ι»)

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Related posts

Πασχαλινό προσκοπικό bazaar στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ο Δήμος Τρίπολης Υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment