Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 5° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 5° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 5° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο το “5° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ” από τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Το 3ήμερο 1, 2 και 3 Μάρτη περατώθηκε το πρώτο μέρος, αμιγές Χορωδιακό. Κατ’ αυτό παρήλασαν από τη σκηνή του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου κάπου τρεις δεκάδες χορωδίες, μια χιλιάδα και, πλέον, άτομα, χορωδίες από Σαλαμίνα, Αργυρούπολη, Ναύπλιο, Μεγαλόπολη, Λουτράκι, Πάτρα, Ιθάκη, Κέρκυρα, Άργος, Φάληρο, Βόλβη, Ιερισσό, Τρίκαλα, Γαλάτσι, Νεμέα, Ηλιούπολη, Νίκαια, Βέλο, Ζωγράφου, Αθήνα και Τρίπολη.

Προφανώς και πήρε ζωή το κέντρο της πόλης από τις φωνές, τις κουβέντες και τα τραγούδια των Χορωδών και των συντρόφων τους, των ενηλίκων και των παιδικών συνόλων. Γέμισαν τα μαγαζιά και οι δρόμοι από επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα…

Το κατάμεστο μέχρι ασφυκτικά, όλες τις ώρες, Θέατρο έτερψε και ικανοποίησε το πλήθος των χορωδιών με την ερμηνεία τους, την πολύχρωμη εμφάνισή τους, τις φωνές και τη μουσικότητά τους όπως και την ποικιλότητά σε κομμάτια, διασκευές, όργανα και τρόπους έκφρασης…

Από σήμερα, Δευτέρα, και για τρία συνεχόμενα βράδια, με ώρα έναρξης τις 8, το Φεστιβάλ περνάει στο δεύτερο μέρος με τρεις Μουσικές εκδηλώσεις που, αναμφισβήτητα, θ’ αρέσουν! Προτρέπουμε το φιλότεχνο κοινό να δώσει το παρόν του, και στις τρεις, αφού είναι Μουσικές εκδηλώσεις ποιότητας!

Απόψε, Δευτέρα, εμφανίζεται ο γνωστός Πατρινός, συνθέτης και κιθαριστής, Γιώργος Αθανασακόπουλος με τον σπουδαγμένο μουσική στην Ιταλία, Πάρι Καφεντζή στο μαντολίνο, σε κομμάτια για κιθάρα και μαντολίνο, και τη Δέσποινα Κριμπά να ερμηνεύει ελαφρό ρεπερτόριο.

Αύριο, Τρίτη, το Σπαρτιάτικο συγκρότημα “ΓΡΑΜΜΕΣ” με επικεφαλής τον πολύ γνωστό, Σπύρο Καππάκο, ερμηνεύουν Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Το πιάνο, η κιθάρα και το μπουζούκι συντροφεύουν τις δύο φωνές στο τραγούδι…

Μεθαύριο, Τετάρτη, το Μαλλιαροπούλειο θα γεμίσει από τις μελωδίες δύο ακορντεόν, του βιρτουόζου συνθέτη και στιχουργού, της ορχήστρας του Νταλάρα, Ντάσο Κούρτι, και του Τριπολίτη, Παναγιώτη Μαρκόπουλου (γιου του Δημ. Μαρκόπουλου και της μουσικού Αμαλίας Γούλα)! Στο τραγούδι ο συνθέτης και κιθαρίστας Βασίλης Προδρόμου, και στο πιάνο ο συνθέτης Δημήτρης Σίντος.

Είναι τρεις εκδηλώσεις που θα ψυχαγωγήσουν και μορφώσουν. Είναι τρεις εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Είναι τρεις εκδηλώσεις, και αυτές, όπως και οι λοιπές του Φεστιβάλ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο, ώρα 8 το βράδυ!

Σας περιμένουμε.

Από το Δ.Σ. τής

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Related posts

SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Arcadia Spot KP

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Arcadia Spot GZ

Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment