Επικαιρότητα Οικονομία

Συντάξεις Νοεμβρίου : Πότε θα καταβληθούν

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024

Συντάξεις Νοεμβρίου : Πότε θα καταβληθούν. Από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους ανάλογα με τον ασφαλιστικό φορέα τους. Ωστόσο, οι δικαιούχοι επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι μετά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να λάβουν τις ενισχύσεις τους.

Συγκεκριμένα, το επίδομα τέκνων Α21, που συνήθως εξοφλείται κάθε δίμηνο, δεν θα καταβληθεί αυτόν τον μήνα, καθώς η τελευταία πληρωμή έγινε τον Σεπτέμβριο. Η επόμενη πληρωμή του επιδόματος θα γίνει, πιθανώς, τέλη Νοεμβρίου, κάνοντας μια εξαίρεση από τον κανονικό ρυθμό διμηνιαίων πληρωμών.

Επιπλέον, ως προς τις νέες ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων, θα υπάρχουν αλλαγές ανάλογα με τον ασφαλιστικό φορέα. Για τους μη μισθωτούς, οι συντάξεις θα καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, ενώ για τους μισθωτούς, θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Συνεπώς, οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του μήνα Νοεμβρίου για διάφορους ασφαλιστικούς φορείς θα είναι οι εξής:

  • Για μη μισθωτούς: 26 του τρέχοντος μήνα.
  • Για μισθωτούς: 30 του τρέχοντος μήνα.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και κατά τις απογευματινές ώρες.

Related posts

Νέα Φορολογική Νομοθεσία: Αυτόματη Υποβολή Δηλώσεων για Μισθούς και Συντάξεις

Arcadia Spot GZ

Συντάξεις Μαρτίου 2024 : Πότε θα καταβεβληθούν

Arcadia Spot GZ

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Νωρίτερα και για όλους

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment