Δήμος Β. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Κυνουρίας: Εκδήλωση για τουρισμό

Εσωτερικές Δυναμικές και Προετοιμασία Εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Αναμονή Υποβολής Υποψηφιοτήτων για την Προεδρία

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Κυνουρίας, την Κυριακή 30 Απριλίου στισ 06:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα Διοικητηρίου, στο Παράλιο Άστρος. Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι: “Τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξης της Βόρειας Κυνουρίας”.

Εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Έλενα Κουντουρά. Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλος της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – GUE/NGL και πρώην Υπουργός Τουρισμού (2015-2019).

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της Κυνουρίας, αλλά και της Αρκαδίας. Οι φυσικές ομορφιές, οι αρχαιολογικοί χώροι, η πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά κ.λπ. αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αρκαδία και θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιες βουλεύτριες:

  • Γιαννούλη Αντωνία
  • Παπαδόπουλος Διονύσης
  • Παπαηλιού Γιώργος
  • Στάικος Χρήστος
  • Φιλοπούλου Αθανασία

Related posts

Εκδηλώσεις για τη Β’ Εθνοσυνέλευση στη Β. Κυνουρία

Arcadia Spot NG

Γιώργος Παπαηλιού για τα Τέμπη

Arcadia Spot GZ

Διακήρυξη της πράξης «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (IoT) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment