Αστυνομικά Επικαιρότητα

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Δήμο Επιδαύρου Αργολίδας (pics)

οπκε

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου πραγματοποιήθηκε σύλληψη ενός ατόμου για ναρκωτικά στον Δήμο Επιδαύρου Αργολίδας. Κατασχέθηκαν -25- δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από -200- γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, χθες (4.7.2023) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία και επιχείρηση του 40χρονου, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -25- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -95- εκατοστών, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -220- γραμμαρίων καθώς και -2- ζυγαριές ακριβείας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment