Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διανομή ύποπτου ελαιόλαδου

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διανομή ύποπτου ελαιόλαδου. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών ημεδαπών, 20 και 21 ετών, σε μια περιοχή της Κοζάνης για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός αστυνομικού ελέγχου χθες το μεσημέρι, ανακαλύφθηκε ένα όχημα Ι.Χ. με τον 20χρονο ως οδηγό και τον 21χρονο ως συνοδηγό. Κατά τον έλεγχο, ανακαλύφθηκαν 23 πλαστικά δοχεία, καθένα χωρητικότητας πέντε λίτρων, που περιείχαν συνολικά 115 λίτρα λάδι, το οποίο φαινόταν να είναι αγνώστου προέλευσης και αμφιβόλου ποιότητας, παριστάντας ελαιόλαδο.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες δεν είχαν τα νόμιμα έγγραφα αγοράς για το λάδι, τα οποία κατασχέθηκαν. Ένα δείγμα του λαδιού θα αποσταλεί στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά του παράνομου ελαιόλαδου καθώς και το ποσό των 390 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου.

Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, και η δικογραφία που συντάχθηκε θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κοζάνης.

Related posts

Συνελήφθη 48χρονος για νοθευμένο ελαιόλαδο

Arcadia Spot GZ

Είδος πολυτελείας το Ελαιόλαδο – Αύξηση 212% σε 14 μήνες

Arcadia Spot GZ

Νεκρός βρέθηκε ένας 80χρονος στο σπίτι του στην Κοζάνη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment