Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Τέσσερις νεκροί σε δύο τροχαία δυστυχήματα στην Αθήνα

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Τέσσερις νεκροί σε δύο τροχαία δυστυχήματα στην Αθήνα. Σε δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην Αθήνα μέσα σε λίγες ώρες, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι άνθρωποι.

Το πρώτο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης, στη Βουλιαγμένη. Ένα αυτοκίνητο με τέσσερις 19χρονους επιβαίνοντες κινούνταν από τη Γλυφάδα προς τη Βουλιαγμένη. Στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένη, το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε έναν φοίνικα, στη συνέχεια σε μια κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα. Τελικά, κατέληξε σε έναν μαντρότοιχο.

Από τη σύγκρουση, δύο από τους επιβαίνοντες, ο οδηγός και η συνοδηγός, σκοτώθηκαν ακαριαία. Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, επίσης 19 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο άλλος σε ελαφρότερη. Τέσσερις νεκροί σε δύο τροχαία δυστυχήματα

Το δεύτερο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση, ο ένας επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου, ένας 18χρονος, σκοτώθηκε επιτόπου. Ο άλλος επιβάτης, επίσης 18χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Τα δύο δυστυχήματα συγκλόνισαν την Ελλάδα και δημιούργησαν έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια στους δρόμους. Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Related posts

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη

Arcadia Spot KP

Κόρινθος : Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 33χρονο

Arcadia Spot KP

Ναύπλιο : Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα

Arcadia Spot KP

Leave a Comment