Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ.

Τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι νοσηλευόμενοι, οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Τρίπολης. Τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης μαζί με την συνοδό τους κ. Δήμητρα Νικολοπούλου ( μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Οικονομικών του ΛΕΤ ) επισκέφτηκαν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ την Κυριακή 31/12/23 και έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους παρευρισκομένους στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.Η πρωτοβουλία αυτή της Διοίκησης του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης γέμισε χαρά τους ανθρώπους που αυτές τις Άγιες μέρες είναι μακριά από τα σπίτια τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εκτός από τα κάλαντα η ομάδα του ΛΕΤ έφερε γλυκίσματα στους εργαζομένους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη για το νέο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του ΛΕΤ. προσήλθαν στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με παραδοσιακές φορεσιές δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στον φετινό εορτασμό και δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης
Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και προσωπικά η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη συνεχάρη δημόσια τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης για την πρωτοβουλία που πήρε να επισκεφτεί το Κέντρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και για τη γενικότερη κοινωνική προσφορά του ΛΕΤ. Παράλληλα έστειλε τις ευχές της σε όλα τα μέλη του Λυκείου για καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στην δήλωσή της η κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τόνισε ιδιαίτερα το σημαντικό ρόλο που παίζει το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής και ζήτησε από τους συνεργάτες της να μεταφέρουν τα θερμά της συγχαρητήριά στη δραστήρια Πρόεδρο του ΛΕΤ κ. Μαρία Καπόγιαννη. Τέλος η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο για υγεία, τύχη, αφθονία και δημιουργία.

Related posts

ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΕΡΗΧΩΝ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (pics)

Arcadia Spot FG

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ – Βραβείο πρωτοπορίας και καινοτομίας (pic)

Arcadia Spot FG

Συνεργασία ΙΕΚ-ΔΕΛΤΑ με ΚΑΑ Παλλάδιον – Σεμινάριο για την Νευροανάδραση στην Καλαμάτα

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment