Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Την Κυριακή θα βγουν με τα τρακτέρ οι αγρότες της Λακωνίας

Αγρότες Θεσσαλίας: Αποχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου λόγω έλλειψης "ουσιαστικών απαντήσεων"

Την Κυριακή θα βγουν με τα τρακτέρ οι αγρότες της Λακωνίας . Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Λακωνίας θα συγκεντρωθούν στον κόμβο Δαφνίου-Κροκεών την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στις 11 το πρωί.

Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα διοικητικά συμβούλια των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων της Σπάρτης, του Ευρώτα και της Ανατολικής Μάνης.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λακωνίας διεκδικούν αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει με προσυγκεντρώσεις σε Σπάρτη, Σκάλα και Γύθειο. Αμέσως μετά, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία μέχρι τον κόμβο Δαφνίου-Κροκεών.

Η κινητοποίηση αυτή είναι η συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχουν πραγματοποιήσει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λακωνίας τα τελευταία χρόνια, διεκδικώντας αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις κλιματικές αλλαγές.

Η συγκέντρωση της Κυριακής αναμένεται να είναι μαζική και να εκφράσει την αγανάκτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Λακωνίας για την έλλειψη πολιτικής μέριμνας για τον πρωτογενή τομέα.

Related posts

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στη Λακωνία

Arcadia Spot GZ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περίζώων συντροφιάς

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη στη Λακωνία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment