Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Την 1η και 2η θέση κατέκτησαν αθλητές του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης

Την 1η και 2η θέση κατέκτησαν αθλήτες του ομίλου τένις, ΑΕΚ Τρίπολης.

Από τη μεριά τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές του ομίλου Νικολάου Στέφανο και Τσούτσο Κωνσταντίνο για για την κατάκτηση της 1ης και της 2ης θέσης αντίστοιχα στο τουρνουά αγοριών κάτω των 10 ετών στο Άργος.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στο προπαιδικό – ενωσιακό τουρνουά juniors του Ρήγα Α.Ο.Α.Α συμμετείχαν σε 32άρι ταμπλό με τον Τσούτσο Κωνσταντίνο να ξεκινά από το no3 του ταμπλό. Μέχρι την κατάκτηση της 1ης θέσης από τον Νικολάου Στέφανο, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε του Σταθόπουλου Θοδωρή (ΑΟΑ Πατρών) no1 του ταμπλό, στον δεύτερο γύρο, με 2-0 σετ (40, 40),  με τον πρώτο γύρο να περνά με bye.

Στον τρίτο γύρο κέρδισε τον Κυμπουρόπουλο από τον Ρήγα Α.Ο.Α.Α με 2-0 σετ (40 , 10 ret). Στα ημιτελικά ο Νικολάου κέρδισε τον αθλητή Ντίνο από τον Χρυσό Ο.Α με 2-0 σετ (54 – 40) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί επικράτησε του συναθλητή του στην ΑΕΚ Τρίπολης, του Τσούτσου Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (41 – 41) κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στον αντίποδα ο Τσούτσος Κωνσταντίνος, όπως αναφέρθηκε, ξεκίνησε ως no3 του ταμπλό και αφού πέρασε τον πρώτο γύρο με bye επικράτησε με wo του αθλητή Στάθη από τον Ρήγα Α.Ο.Α.Α και στον τρίτο γύρο του Τριανταφύλλου Θάνου από την ΑΕΚ Τρίπολης (ένας ακόμα εμφύλιος αγώνας !!!) με 2-1 σετ (42 – 04 – 75).

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο αθλητής του ομίλου μας, Τσούτσος Κωνσταντίνος, επικράτησε του no2 του ταμπλό, του Βασιλείου από την ΑΕΤ Νίκη Πατρών με 2-0 σετ (53 – 42) μπαίνοντας τον μεγάλο τελικό, όπου όπως αναφέρθηκε ηττήθηκε με 0-2 από τον Νικολάου κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Για ακόμη μια φορά συγχαίρουμε τους αθλητές μας Νικολάου και Τσούτσο για την κατάκτησης και των δύο πρώτων θέσεων του προπαιδικού, τους ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή τους ξεκούραση πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς 2023.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης : 3oς ο Τριανταφύλλου του ομίλου τένις στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Arcadia Spot KP

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment