Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός για τη δολοφονία του 17χρονου

Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός για τη δολοφονία του 17χρονου

Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός για τη δολοφονία του 17χρονου.

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο Χρήστο στο Λεοντάρι Βοιωτίας δήλωσε στον ανακριτή, στον οποίο οδηγήθηκε σήμερα, ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει την ηλικία του οδηγού που ήταν στο τιμόνι του ύποπτου οχήματος. Επιπλέον, εξέφρασε την άποψη ότι το μαχαίρι που βρέθηκε στην αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου αποτελούσε απειλή. δολοφονία του 17χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της απολογίας του, μετά το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού, αντίκρισε έναν άνδρα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εκτιμήσει την ηλικία του. Ανέφερε ότι ο άνδρας φαινόταν επικίνδυνος, όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα από τα ευρήματα στο όχημα.

Στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του οδηγού εντοπίστηκε ένα επικίνδυνο όπλο με μεγάλη λάμα, ενώ στην ανοιχτή θήκη της πόρτας του συνοδηγού υπήρχε ένα μεγάλο κατσαβίδι. Κατέληξε πως αυτά τα εργαλεία επιβεβαίωναν την επικινδυνότητα του θύματος. Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος αστυνομικός

Ωστόσο, οι εξετάσεις στο χέρι του 17χρονου ανέδειξαν την παρουσία πυρίτιδας, υποδεικνύοντας ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε τον ανήλικο από πολύ κοντινή απόσταση.

Η απόφαση για το ενδεχόμενο προφυλάκισης του 41χρονου αστυνομικού αναμένεται να ληφθεί από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Related posts

Σύλληψη 48χρονου για ανθρωποκτονία

Arcadia Spot NG

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σύλληψη 2 ατόμων για ναρκωτικά

Arcadia Spot NG

Σύλληψη 48χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Arcadia Spot NG

Leave a Comment