Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις

Το εορταστικό πρόγραμμα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ανακοίνωσε σήμερα η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου

Το πρόγραμμα των δράσεων και εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/12/2022) η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, κυρία Ελένη Καρούντζου.

Αρχικά, η Αντιδήμαρχος ανακοίνωσε ότι στην πλατεία Άρεως θα δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ενώ τόνισε ότι για τις εκδηλώσεις υπάρχει συνεργασία με φορείς, όπως ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, το Πολεμικό Μουσείο, τα Λυρικά Σύνολα, οι δύο Χορωδίες της πόλης, οι «Στρίγκλες» και η ΚΟΙΝΣΕΠ «Τέχνης Ροή».

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10 Δεκεμβρίου με την εκδήλωση της Λαογραφικής Εστίας Τρίπολης, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του ΦΟΤ.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, σε συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με την Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη και την Action Team «Κάνε μια ευχή». Θα υπάρξει το πρώτο Santa Walk, με τα παιδιά να περπατούν μαζί με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, θα ξεκινήσει από το Πνευματικό Κέντρο μέχρι την πλατεία Πετρινού, σε μια δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Θα ακολουθήσει συναυλία με το νεανικό συγκρότημα 48 ώρες. Εκείνη την ημέρα, θα τραγουδήσουν, επίσης, τα «Σκαθάρια» της Χορωδίας Τρίπολης και η Χορωδία του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Στο πρόγραμμα προβλέπεται ακόμα  στις 17 Δεκεμβρίου εκδήλωση από τα Λυρικά Σύνολα, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου θα γίνει θεατρική παράταση από τους προσκόπους.

Στις 23 Δεκεμβρίου θα οργανωθεί εργοστάσιο σοκολάτας, επίσης από τους προσκόπους της πόλης.

Από τις 27 ως τις 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν δράσεις στην πλατεία Άρεως, πρωί και απόγευμα.

Related posts

Αλλαγή προγράμματος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Δήμος Τρίπολης : Διακοπή Κυκλοφορίας

Arcadia Spot GZ

Πρώτο Διεθνές Εργαστήριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EUCOMMvsDISINFO

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment