Διεθνή Επικαιρότητα

Το νέο supercar της Alfa Romeo θα μοιάζει με Ferrari

alfa-romeo-supercar

Το νέο supercar της Alfa Romeo. Εκτός από το να επιδιώκει να γίνει μια πολυτελής εταιρεία παγκοσμίου κύρους, η Alfa Romeo φαίνεται πως σχεδιάζει να εισέλθει στον χώρο της κατασκευής σπάνιων και συλλεκτικών αυτοκινήτων. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η εταιρεία ετοιμάζει ένα supercar που αναμένεται να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Η παρουσίαση αυτού του εντυπωσιακού οχήματος έχει προγραμματιστεί για το τέλος του τρέχοντος Αυγούστου. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι προδιαγραφές του νέου ιταλικού supercar αναμένεται να ξεπερνούν σημαντικά αυτές του προηγούμενου 8C Competizione που είχε παρουσιαστεί πριν από μια δεκαετία.

Η Alfa Romeo διατηρεί αυστηρό απόρρητο γύρω από το σχέδιο αυτού του νέου supercar. Μέχρι στιγμής, έχουν διαρρεύσει μόνο μεμονωμένες και υποθετικές εικόνες, όπως αυτές από έναν Ιταλό σχεδιαστή που εμπνεύστηκε το μυθικό Proteus. Αυτό το πρωτότυπο υπήρξε η βάση για την τελευταία γενιά της GTV, που παρουσιάστηκε τη δεκαετία του ’90.

Το όνομα του νέου supercar παραμένει επίσης άγνωστο. Αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό στις 30 Αυγούστου του 2023, όταν προγραμματίζεται η επίσημη αποκάλυψη αυτού του ιταλικού αριστουργήματος.

Μία από τις λίγες εικόνες που έχει διαρρεύσει από το εργοστάσιο είναι του τιμονιού, καλυμμένου με καφέ δέρμα και με το έμβλημα της Alfa σε μια επιφάνεια αλουμινίου.

Είναι γνωστό ότι το νέο supercar της Alfa Romeo θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, πιθανότατα μόλις 33, προς τιμήν του θρυλικού 33 Stradale. Αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε αυξημένη ζήτηση και υψηλή τιμή, που μπορεί να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, η σπανιότητά του δεν θα είναι ο μόνος παράγοντας που θα επηρεάσει την τιμή.

Οι ενδείξεις είναι ότι η ισχύς και η υβριδική τεχνολογία θα αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του αυτοκινήτου. Αναμένεται να εφοδιαστεί με υβριδικό σύστημα πάνω στην πλατφόρμα Giorgio, που χρησιμοποιείται και στη νέα Giulia. Ο κινητήρας V6 biturbo αναμένεται να προσφέρει πάνω από 800 ίππους, συνδυάζοντας θερμική και ηλεκτρική ενέργεια. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να αποκαλυφθούν σε λιγότερο από έναν μήνα.

Related posts

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε αγοράκι 3 ετών στα Βραχνέικα

ArcadiaSpot Team

Αυτοκίνητο καβάλησε σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Αθήνα (vid)

ArcadiaSpot Team

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο-Νεκρός ο αναβάτης του ποδηλάτου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment