Top News Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/24 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/24 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/24 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ.

Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια  ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης – για άλλη μια χρονιά – θα διοργανώσει τον αποκριάτικο χορό του και καλεί όλο τον κόσμο σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα μέχρι πρωίας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου έχει “κλείσει” ένα δυνατό μουσικό σχήμα ( με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα ) και εγγυάται  ένα ξεχωριστό βράδυ διασκέδασης με καλό φαγητό, πλούσια δώρα και φυσικά με μουσική και χορό για όλους.

Φέτος ο χορός των κυνηγών της Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΠΑΥΛΙΣ το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024. 

Στο λαϊκό πρόγραμμα μπουζούκι θα παίξει ο έμπειρος Σωτήρης Πιπέρης και θα τραγουδήσει η ταλαντούχα και ανερχόμενη Τριπολιτισσα Βίκυ Μαργιόλου .

Στο δημοτικό πρόγραμμα της βραδιάς κλαρίνο θα παίξει ο μοναδικός και ανεπανάληπτος  Άρης Μουγκοπέτρος ενώ στο τραγούδι θα απολαύσουμε τον “πρύτανη” του δημοτικού μας τραγουδιού Γιώργο Μπέκιο. 

Μαζί με το Γιώργο Μπέκιο θα είναι η γνωστή σε όλους Ξένια Βέρρα  η Δήμητρα Μπέκιου και η συμπολίτισσα μας ανερχόμενη  δημοτική  τραγουδίστρια Νάνσυ Σαραβάκου.

Όλα τα παραπάνω ονόματα αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή βραδιά κεφιού και διασκέδασης που μόνο ο Σύλλογος των Κυνηγών μπορεί να κάνει. 

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου καλεί τους ενδιαφερόμενους να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο 2710 223905 και να κλείσουν το τραπέζι τους.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μαζί την παρέα σας και την καλή σας διάθεση. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς!

Καλή διασκέδαση σε όλους μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Related posts

Σήμερα στην Τρίπολη επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΤΕΕ

Arcadia Spot GZ

Γιορτή της γυναίκας : Πρόσκληση από την Παναρκαδική Ομοσπονδία

Arcadia Spot KP

Συναυλία για την Ημέρα της Ποίησης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment