Ελλάδα Επικαιρότητα

Τραγικό τροχαίο στα Μέγαρα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τραγικό τροχαίο στα Μέγαρα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Ιανουαρίου, στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό τριών ακόμη ατόμων.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο 40ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο συνοδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος ήταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Τραγικό τροχαίο στα Μέγαρα

Οι άλλοι τρεις τραυματίες, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον νεκρό, είναι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ηλικίας 60 και 65 ετών, και ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών. Ο ένας από αυτούς, ο οποίος ήταν ο οδηγός, υπέστη ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αιτία του δυστυχήματος φαίνεται να ήταν η υπερβολική ταχύτητα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες, κλιμάκιο της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες.

Η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος διεκόπη για αρκετή ώρα, μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων και την αποκατάσταση της τάξης.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος

Related posts

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη

Arcadia Spot KP

Κορινθία : Μία σύλληψη και ένα θανάσιμο τροχαίο

Arcadia Spot GZ

Τροχαίο ατύχημα με ΚΤΕΛ σχολικού δρομολογίου: Ένας τραυματίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment