Επικαιρότητα Περιφέρεια

Τραυματίστηκε κυνηγός στην Αργολίδα

Τραυματίστηκε κυνηγός στην Αργολίδα

Τραυματίστηκε κυνηγός στην Αργολίδα. Σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα στην ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου, όταν ένας 68χρονος κυνηγός έπεσε από βράχια και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Άγιου Βασιλείου Λυγουριού.

Ο άνδρας, που βρισκόταν στην περιοχή για κυνήγι, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό ανιχνεύτηκε άμεσα, και οι αρχές αντέδρασαν ταχύτατα.

Στο σημείο έφτασαν η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και η υπηρεσία ΕΚΑΒ της Αργολίδας. Ο τραυματίας πρώτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Λυγουριού για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αργολίδας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Οι αρχές προβαίνουν σε έρευνα για να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα που συνυπάρχει με κινδύνους, ιδίως σε ορεινές περιοχές, και αυτό το ατύχημα υπενθυμίζει την ανάγκη για ακραία προσοχή και προσεκτικότητα.

Related posts

Αργολίδα : Σύλληψη 57χρονου για ηρωίνη

Arcadia Spot KP

Αργολίδα: Συνελήφθησαν 23 άτομα

Arcadia Spot KP

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Αργολίδα για ναρκωτικά

Arcadia Spot KP

Leave a Comment