Αθλητικά Επικαιρότητα

Τρείς πρωτιές ο Διονυσόπουλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για τις τρεις πρωτιές του στο Open Tournament του Καλαμάτα Tennis Garden 2022.

Ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης αγωνιζόμενος σε τρεις κατηγορίες (μονά ανδρών, διπλά ανδρών και μικτά διπλά) κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη με τα αποτελέσματα να έχουν ως εξής:

Στην κατηγορία του μονού ανδρών ο Διονυσόπουλος επικράτησε διαδοχικά των Παπουτσή, Παρασκευόπουλου και Κίσσα με το εμφατικό 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια του ταμπλό round robin. Στα ημιτελικά επικράτησε του Βρυώνη με 2-1 σετ και στον τελικό του Λεβαντόπουλου με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση.

Στα διπλά ανδρών η κατάληξη των αποτελεσμάτων ήταν η ίδια με συμπαίκτη τον αθλητή Κινόπουλο. Πιο συγκεκριμένα επικράτησαν των ζευγαριών Μπρατσιάκος – Πανταζής και του Λαγοπάτη – Contant με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά άνετη ήταν η επικράτηση απέναντι στο ζευγάρι Παπουτσή – Κίσσα με 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό απέναντι στους Βρυώνη – κίσσα το αποτέλεσμα ήταν  2-0 σετ υπέρ των Διονυσόπουλου και Κινόπουλου με την 1η θέση να έρχεται ακόμα μια φορά στα χέρια του αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στην κατηγορία των μεικτών ο Διονυσόπουλος με συναθλήτρια την Κουτσουμπού επικράτησαν των ζευγαριών Λαλάκου – Φωτεινάκη με 2-0 σετ, των Ντάση – Τούλα με το ίδιο σκορ και με wo των Εξαρχόπουλο – Dascollas. Στα ημιτελικά άνετο ήταν το πέρασμα απέναντι στους Λαγοπάτη – Στρούμπου με 2-0 αλλά στον τελικό απέναντι στο ζευγάρι των Γαλάνη – Ζουλούμη ήρθε η πρώτη ήττα με 2-1 σετ και η τελική κατάκτηση της 2ης θέσης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανάλογη συνέχεια και στα υπόλοιπα τουρνουά του.

Related posts

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :Αλλαγή χώρου εκδήλωσης FollowTheStars 2024

Arcadia Spot GZ

Δυο πρωτιές και μια δεύτερη θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο QUEENS TENNIS CLUB

Arcadia Spot GZ

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment