Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Διάκριση 4ου Δημ. Σχολείου

ΤΡΙΠΟΛΗ: Διάκριση 4ου Δημ. Σχολείου

ΤΡΙΠΟΛΗ: Διάκριση 4ου Δημ. Σχολείου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών,  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, που διακρίθηκαν στον 10ο Πανελλήνιο. Μαθητικό. Διαγωνισμό με θέμα: «Διασκέδαση. Χωρίς. Κάπνισμα» για το σχολικό έτος 2023-2024. Η αφοσίωση, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά τους έλαμψαν για ακόμη μια φορά και μας έκαναν υπερήφανους!!!

Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ τάξης: Γιάννη Αγγελονίδη, Παναγιώτα Σταυροπούλου, Θεοδώρα Τράκα και της ΣΤ΄ τάξης: Ελένη Αγγελονίδη, Γιώργο Αθανασόπουλο, Παναγιώτη Γκουτέλα, Ευαγγελία Θανοπούλου, Αθανασία Καδά, Αθανασία Κοσμοπούλου, Βενέττα Λάχανη, Σμαράγδα Ντρέμπου, Κωνσταντίνα Παπακώστα, Ιωάννα Σιακωτού, Δημήτρη Σταυρόπουλο, Ηλία Τζανετόπουλο, Αριάδνη Φρέντζου, Αργυρώ Χριστοπούλου, Μαρία-Νεκταρία Χριστοπούλου αλλά και ειδικά τον Θοδωρή Κιντή της Δ’ τάξης του 4ου Δημοτικού. Σχολείου. Τρίπολης για τη συμμετοχή τους και τη σπουδαία διάκριση, αποσπώντας το 1ο Βραβείο για το ομαδικό εικαστικό έργο με τίτλο: «Πανηγυρίζουμε χωρίς να καπνίζουμε».

Πρωτίστως, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη. Νάστο, εκπαιδευτικό των εικαστικών, που για άλλη μια φορά με το αστείρευτο ταλέντο του και τη διάθεση του για δημιουργία, ανέλαβε την υποστήριξη και καθοδήγηση των μαθητών και μαθητριών για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Επίσης, ευχαριστούμε τους γονείς για την άψογη συνεργασία και τη συμμετοχή των παιδιών τους σε μαθητικούς διαγωνισμούς, γιατί έτσι γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια μας να αναπτύξουμε μέσω της τέχνης, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μνήμη, τη συγκέντρωση, την αντίληψη και άλλες γνωστικές λειτουργίες του ατόμου που είναι χρήσιμες σε ποικίλους τομείς της ζωής των μαθητών/τριών μας. ΤΡΙΠΟΛΗ: Διάκριση

Ο Πανελλήνιος. Μαθητικός. Διαγωνισμός διεξάγεται στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνέδριου με τίτλο «Παιδεία για  Έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα», της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για το σχολικό έτος 2023-2024. Συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας (Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (όλων των τάξεων Γυμνασίου και Α΄ τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), όλων των σχολικών μονάδων γενικής και ειδικής εκπαίδευσης της χώρας με τους/τις εκπαιδευτικούς τους και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.

Σκοπός των Πανελλήνιων Μαθητικών Συνεδρίων «Παιδεία για. Έναν. Κόσμο. Χωρίς Κάπνισμα» της Ελληνικής Αντικαρκινικής. Εταιρείας, είναι να στείλουν οι μαθητές/τριες, το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη του καπνίσματος και για μία ζωή μακριά από εξαρτήσεις. Οι μαθητές/τριες έχουν τον κύριο λόγο και παρουσιάζουν δικές τους δράσεις με πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο με θέμα το «μη κάπνισμα» και την προαγωγή της υγείας. Παρακολουθούν θεατρικά, μουσικά και άλλα έργα συμμαθητών/τριώνν τους και από άλλα σχολεία, και τους δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάσσουν απόψεις, γνώσεις και ιδέες.

Η εκδήλωση(Το Μαθητικό Συνέδριο) θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στην αίθουσα «Jacqueline de. Romilly» του Υπουργείου. Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια του 13ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και θα απονεμηθούν τα σχετικά βραβεία του 10ου Πανελλήνιου. Μαθητικού. Διαγωνισμού με θέμα: «Διασκέδαση. Χωρίς. Κάπνισμα».

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Όλη αυτή η επιτυχία σημαίνει αφοσίωση, σκληρή δουλειά και ταλέντο!!!

Related posts

Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Arcadia Spot NG

Μεγάλη Τρίτη στην Τρίπολη: Δείτε τις εκδηλώσεις

Arcadia Spot NG

“Κάψιμο του Ιούδα”: Πού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση

Arcadia Spot NG

Leave a Comment