Δήμος Μεγαλόπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Υπέγραψε ο Π. Νίκας την σύμβαση για την αποκατάσταστη της παλιάς εθνικής οδού στο Δερβένι της Μεγαλόπολης

Υπέγραψε ο Π. Νίκας την σύμβαση

Υπέγραψε ο Π. Νίκας την σύμβαση για την αποκατάσταστη της παλιάς εθνικής οδού στο Δερβένι της Μεγαλόπολης. Ενα σημαντικό έργο για την Αρκαδία μπαίνει σε φάση υλοποίησης, μετά την υπογραφή χθες, Τετάρτη 30 Αυγούστου, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του συμφωνητικού με τον ανάδοχο του έργου αποκατάστασης του τμήματος Μεγαλόπολη – όρια Αρκαδίας με Μεσσηνία, της εθνικής οδού 7 Τρίπολη – Μεγαλόπολη – Καλαμάτα.

“Με το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ αυτό έργο θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα σημαντικά προβλήματα καθιζήσεων στο πιο πάνω τμήμα του παλαιού εθνικού δρόμου, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή του Δερβενίου” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι το εν λόγω έργο είναι το τελευταίο από τα πολλά έργα που χρηματοδοτήθηκαν -και δημοπρατήθηκαν στο σύνολό τους από την περιφερειακή Αρχή- μέσω του ταμείου για τα πυρόπληκτα, που διέθεσε πιστώσεις για έργα στις περιοχές της Περιφέρειας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πριν δύο χρόνια.

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας υπέγραψε σήμερα και το συμφωνητικό με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης και αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Άστρος προς Άη Γιώργη – Βάθηα, με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ.

Related posts

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: Ομιλία στο Δημοτικό Σχολείο

Arcadia Spot KP

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης ρουχισμού στη Μεγαλόπολη

Arcadia Spot GZ

Διακοπή ρεύματος στις 09/03/2024 στο Δήμο Μεγαλόπολης

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment