Φονικό τροχαίο στη Σαντορίνη σημειώθηκε χτες το βράδυ, συγκεκριμένα στο χωριό Ακρωτήρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην περιφερειακή οδό Ακρωτηρίου-Μεγαλοχωρίου. Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο βαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των 2 επιβατών του Ι.Χ.
Τα θύματα είναι ο πατέρα και ο γιος, 46 και 17 ετών αντίστοιχα από το Εμπόρειο της Σαντορίνης, τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του βαν.
Στο σημείο επενέβη το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικήτή τους για τον απεγκλωβισμό τους. Εκεί τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.
Έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγει η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.
